Το όραμά μας

Μονωτικά & Αεροτεχνικά

Όραμά μας είναι να είμαστε ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών μόνωσης, κλιματισμού και κατασκευής και τοποθέτησης αγωγών στην Ελλάδα και όχι μόνο. Από το 1989, εξυπηρετούμε τη ναυτιλιακή και βιομηχανική αγορά με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων εργασιών μόνωσης, πλαστικοποίησης καταστρώματος εποξειδικών δαπέδων και μετατροπών και αναβάθμισης υφιστάμενων σκαφών.

Είμαστε υπερήφανοι για τους υψηλά καταρτισμένους μηχανικούς και τεχνικούς μας που έχουν πολυετή εμπειρία και γνώση στην ολοκλήρωση όλων των τύπων έργων για να ικανοποιήσουμε την ικανοποίηση των πελατών μας. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε αξιόπιστες και επαγγελματικές υπηρεσίες μηχανικού σε λογική τιμή.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα διαθέσιμο για την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, είτε κατά τη διάρκεια της παραμονής ενός πλοίου σε οποιοδήποτε λιμάνι είτε σε δεξαμενή είτε κατά τη διάρκεια ταξιδιού με πλοίο στη θάλασσα. Προσφέρουμε προϊόντα μόνωσης, όργανα και εξοπλισμό μέσω του αντιπροσώπου σας στο σκάφος επί του σκάφους.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την επιτυχία μας ως μια έμπειρη και καλά καταρτισμένη ομάδα που μπορεί να λύσει και να επιδιορθώσει με επιτυχία προβλήματα εξαερισμού και μόνωσης. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ζήσετε την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Η λύση σας για τις ανάγκες μόνωσης και κλιματισμού

Επικοινωνία

Σωκράτους 40, Δραπετσώνα, Αθήνα, Ελλάδα, TK18546

+30 2104176603

+30 6937115540
+30 6977677103

info@pmonotikiaerotechniki.gr

Υπηρεσίες
-Μονώσεις
-Κλιματισμός