Μάθετε για μας

Μονωτικά & Αεροτεχνικά

Από το 1989 η εταιρεία μας παρέχει στη ναυτιλιακή και βιομηχανική αγορά μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών που αφορούν εργασίες μόνωσης, πλαστικοποίηση καταστρώματος εποξειδικών δαπέδων, air-con. εγκατάσταση και κατασκευή και τοποθέτηση αεραγωγών, μετατροπές και αναβάθμιση υφιστάμενων γενικού φορτίου, φορτηγών χύδην φορτίου, δεξαμενόπλοιων και επιβατηγών πλοίων.

Η εταιρεία προσλαμβάνει μηχανικούς και τεχνικούς υψηλής εξειδίκευσης, οι οποίοι με την πολυετή πείρα και τις γνώσεις τους είναι σε θέση να φέρουν εις πέρας κάθε είδους έργα με γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα σε θέση να παρέχει τις υπηρεσίες μας υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια της παραμονής του πλοίου σε οποιοδήποτε λιμάνι ή σε δεξαμενή, καθώς και κατά τη διάρκεια του πλου στη θάλασσα, στέλνοντας τα προϊόντα μόνωσης, το όργανο και τον εξοπλισμό μας μέσω του αντιπροσώπου σας στο πλοίο.

Παρέχουμε αξιόπιστες επαγγελματικές υπηρεσίες μηχανικής στους πελάτες μας σε λογική τιμή. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών αποδείξαμε ότι είμαστε μια έμπειρη και καλά καταρτισμένη ομάδα που είναι σε θέση να λύσει και να επιδιορθώσει με επιτυχία το πρόβλημα εξαερισμού και μόνωσης.

Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει εργασίες σε πάσης είδους πλοία καθώς και σε κτηριακές εγκαταστάσεις. Οι συνεργαζόμενοι ναυπηγοί μπορούν να βοηθήσουν στην εκπόνηση νέων ή επεξεργασία και την υλοποίηση παλαιών σχεδίων προκειμένου να ενημερωθούν τα αρχεία των πλοίων και οι νηογνώμονες για τις νέες κατασκευές. 

Η συνεργασία των δύων μας δίνει την γνώση να ανταποκριθούμε θετικά σε κάθε είδους πρόκληση πάνω στο αντικείμενό μας και μας δίνει την δυνατότητα να συμβάλουμε στην λύση προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν ακόμη και αν αυτά για άλλους του κλάδου φαίνονται σαν “προβλήματα χωρίς λύση”.

tanker

Γιώργος Χανής

Managing Director

Είναι ενεργός στον αυτό από το 1986. Έχει ασχοληθεί και έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στον χώρο των μονώσεων παντός τύπου. Έχει μεγάλη εμπειρία στον χώρο της επίστρωσης και διαμόρφωσης δαπέδων με παντός τύπου υλικά όπως μονωτικά, πλακίδια, συνθετικά κλπ. Επίσης η γνώση του στην διαχείριση κανονισμών νηογνωμόνων και η γνώση του στους κανονισμούς SOLAS, STCW κλπ δίνει την δυνατότητα σε εμάς αλλά και στο ναυπηγείο να μειώνει τον χρόνο επισκευών αυξάνοντας παράλληλα το κέρδος για όλους τους συμβαλλόμενους. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε επισκευές- κατασκευές πολεμικών πλοίων.

about

Βασίλης Παπαδόπουλος

Project Manager

Ασχολείται με τις μεταλλικές κατασκευές. Είναι σε θέση να αναλάβει παντός τύπου εργασία σε επισκευή λαμαρίνας όσο και σε ειδικές κατασκευές από χάλυβα, γαλβανιζέ υλικά αλλά και ΙΝΟΧ. Επίσης μπορεί να αναλάβει κατασκευή και τοποθέτηση παντός τύπου καναλιών εξαερισμού, υδραυλικών, sprinkler systems κλπ.

Η λύση σας για τις ανάγκες μόνωσης και κλιματισμού

Επικοινωνία

Σωκράτους 40, Δραπετσώνα, Αθήνα, Ελλάδα, TK18546

+30 2104176603

+30 6937115540
+30 6977677103

info@pmonotikiaerotechniki.gr

Υπηρεσίες
-Μονώσεις
-Κλιματισμός